FAQ

[belső használatra]

Az adatlapon történő JAVÍTÁSOK beküldéséhez segítség ITT!

Az adatlapok az IMDbPro STARmeter alapján listázódnak. Ezeket az értékeket havonta egyszer frissítjük. Az EGYESÜLETI TAGOK menüpont alatt NÉVSORBAN jelennek meg a tagok.

A vágók adatlapjaira felkerülő filmek kétféle módon jelenhetnek meg.

IMDb

Az IMDb azonosítóval felvitt filmek adatai automatikusan töltődnek be. Ebben az esetben pl. a filmcímen sem tudunk változtatni, mert mindent az adatbázisból olvasunk ki.

Fejlesztési, forgatási fázisban lévő filmeket érdemes a szöveges részben megjeleníteni elsőre. A premier közeli állapotban pedig már valszeg stabilizálódik a film adatlapja, akkor áttenni az IMDb szekcióba.

Ha a postert az algoritmus nem találja meg [mert a film eredeti IMDb Pro adatlapjára nem megfelelően lett feltöltve a kép], akkor azt esetleg tudjuk pótolni manuálisan.

Sajnos nem férünk hozzá a teljes IMDb Pro adatbázishoz, csak annak egy korlátozott mértékű tükrözéséhez. Ezért lehetséges, hogy egy filmnek létezik IMDb linkje, de lekérdezés közben mégsem érjük el az adatlapját.

Szöveges megjelenítés

Ha a film nem elérhető az IMDb adatbázisban, vagy esetleg rosszul jönnek át az adatai, akkor érdemes a szöveges részben megjeleníteni: FILMCÍM | évszám | rendező neve

Ebben az esetben nem lehet sajnos postert rendelni a filmhez.